SEURA

kobrat_logo_yhdistelma_rgb_600px

ESITTELY

Korikobrat Lapua ry on vuonna 1989 perustettu urheiluseura, jonka toiminnan tarkoitus on edistää ja kehittää koripalloharrastusta ja -osaamista kotipaikkakunnalla sekä lähialueella. Korikobrissa toimii tällä hetkellä noin 12 juniorijoukkuetta sekä alle kouluikäisille suunnattuja korisryhmiä. Junioritoiminnan lisäksi seurasta löytyy naisten joukkue sekä kuntoryhmiä koripallosta kiinnostuneille naisille ja miehille.

Korikobrat Lapua ry pyrkii toimimaan mahdollisimman monia lapsia ja nuoria urheilun pariin saavana toimijana. Toiminta on laadukasta ja mielekästä niin pelaajille, seuratoimijoille kuin perheille.

Tervetuloa mukaan koripallon pariin!

Kobrien arvot

Kobrien viisi arvoa ovat, avoimuus, kunnioitus, laadukkuus, yhdenvertaisuus sekä yhteisöllisyys.

  • Avoimuus - Seuratoimintamme on avointa. Pyrimme hyvään tiedottamiseen, keskusteluun ja avoimeen vuorovaikutukseen.
  • Kunnioitus - Kunnioitamme muita yksilöitä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kunnioitamme joukkuekavereita, vastustajia, valmentajia, yleisöä, toimitsijoita ja tuomareita.
  • Laadukkuus - Tarjoamme laadukasta toimintaa turvallisessa ympäristössä.
  • Yhdenvertaisuus - Kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti ja annamme kaikille yhdenvertaiset mahdollisuudet. Jokaista arvostetaan sellaisena kuin hän on.
  • Yhteisöllisyys - Toimimme yhdessä avoimesti ja turvallisesti. Haluamme, että jokainen toiminnassamme mukana oleva tuntee ylpeyttä kuulua seuraamme.

HALLITUS

Edessä vasemmalta oikealle: Tiina Takamäki, Jaakko Hietala, Mari Rautakorpi. Takana vasemmalta oikealle: Tomi Åttman, Mikko Yli-Kuivila, Karri Thil, Kai Alatalo

hallitus

ALOITA KORIPALLON HARRASTAMINEN

Olemme toimineet 30 vuotta lapualaisen koripallon saralla. Seuramme 16 joukkueesta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme 3-vuotiaista lähtien naperokoris-joukkueen.