TAPAHTUMAT

Korikobrat Lapua ry:n tapahtumat

Järjestämme vuosittain erilaisia tapahtumia. Tiedotamme niistä uutisissa ja sosiaalisessa mediassa. Alla on esitelty vuosittaiset päätapahtumamme.

Korisrieha

Korisrieha avaa koriskauden elokuussa Lapuan urheilutalolla. Korisriehassa pääset ottamaan tuntumaa koripallon pariin. Tapahtuma on tarkoitettu koripallosta kiinnostuneille ja lajin aloittamista harkitseville junioreille.

Koulukoris-tapahtuma

Lapuan urheilutalolla järjestetään 3-6 –luokkalaisille Koulukoris-tapahtuma elo-syyskuussa. Lapualaiset koulut ilmoittavat joukkueita tähän iloisella mielellä pelattavaan turnaukseen. Tämä on oiva paikka ensikertalaisenkin päästä tutustumaan koripalloon.

Sarjapelit ja turnaukset

Juniorisarjojen ottelut pelataan pääasiassa turnausmuotoisesti. Kotiturnaukset järjestetään Lapuan yläkoululla ja vanhemmilla junioreilla Urheilutalolla. Turnauksissa on paikalla myös kioski, jota järjestävän kotijoukkueen taustajoukot pitävät.

Puulaakiturnaus

Seura järjestää kauden päätyttyä toukokuussa puulaakiturnauksen. Turnauksessa on sekä harraste- että kilpasarjat. Koripallotaustaa ei tarvitse olla ennestään. Kerää joukkue esimerkiksi työporukasta tai ystävien keskuudesta ja lähde joukkueella mukaan mukavaan turnaukseen!
Turnauksen tuotto menee avustustilille, josta seura myöntää avustusta hakemusten perusteella harkinnanvaraisesti koripallomaksuihin.

ALOITA KORIPALLON HARRASTAMINEN

Olemme toimineet 30 vuotta lapualaisen koripallon saralla. Seuramme 16 joukkueesta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme 3-vuotiaista lähtien naperokoris-joukkueen.