You are currently viewing Hannu Mäenpää Vuoden koripallokasvattaja

Hannu Mäenpää Vuoden koripallokasvattaja

Hannun pitkä valmennusura sai arvoisensa huomion Koripalloliiton kauden päätösgaalassa. Gaala pidettiin Hartwall Areenan Niemi Centerissä 6.6.2019.

Hannu sai aikanaan koripalloon kipinän Vihlan Timon myötä koulun liikuntakerhossa. Siitä alkoi pitkä ura koripallon parissa ja valmentamista on takana jo yli 30 vuotta. Hän kouluttautuu parhaillaan II-tason valmentajaksi, joten halua oppia uutta on edelleen olemassa.

Hannu innostaa lapsia ja nuoria koripallon pariin. Sen myötä näkee maailmaa ja saa hyviä kavereita elämän varrelle. Koripallokasvattajana hän nostaa esiin myös sen, että ensin kasvetaan ihmisenä ja sitten pelaajana.

Hannulla on kasvatussuunnitelmia myös tulevaisuuteen. Tavoitteena on organisoida Lapuan alakouluille koripallokerhotoimintaa syksystä 2020 alkaen. Jokainen lapsi saisi tutussa ympäristössä kerran viikossa osallistua koripallokerhoon. Kauden päätteeksi keväällä suunnitelmissa on koulujen väliset mestaruuskisat, jossa vanhemmat ovat mukana kannustamassa. Näin on helpompi lähteä mukaan myös seuratoimintaan, kun koripallo on lajina tuttu.

Onnittelut Hannulle!

JAA:
  • Artikkelin kirjoittaja: